Kohtele asiakkaitasi kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan

Kohtele asiakkaitasi kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan

Kohtele asiakkaitasi kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan on toimitusjohtaja Lars Lindin ja koko Ilmastointimittaus Lind Oy:n toiminnan motto

 

Lars Lind on periaatteen mies, todettiin Talotekniikka-lehdessä keväällä 2016. Vuodesta 2010 omaa yritystään ImL:ää luotsannut mies vannoo tekemisessä vahvan rehellisyyden ja luottamuksen voimaan. Näiden periaatteiden ohjaamana asiakkaat ovatkin erinomaisen tyytyväisiä ImL:n toimintaan ja ovat keväällä 2020 tehdyssä Ratkaisutoimisto Seedin mittauksessa antaneet suositteluarvioksi eli NPS:ksi huikeat 90!

 

10-vuotisjuhlavuonna on hyvä hetki tehdä pieni analyysi mitä menneeseen on mahtunut ja mitä seuraavat 10 vuotta tuovat tullessaan. Alusta alkaen Lind on luottanut omaan näkemykseensä siitä, että luottamus on kaiken a ja o. Se syntyy, kun asiat tehdään niin kuin pitää ja osapuolten välillä vallitsee rehellinen ja avoin yhteys – myös mahdollisista virheistä. 

 

ImL:n ylivoimainen kilpailuetu on mitatusti ammattitaito. Tehdään tinkimättömästi oikein. Ammattitaito syntyy, kun huolehditaan perehdytyksestä, laaditaan hyvät ohjeet ja varmistetaan, että uudella työntekijällä on tukenaan kokenut ammattilainen.  

 

Asiakkaat ovat myös kiitollisia ImL:n nopeudesta tarttua toimeen. “Jokainen, joka tarvitsee apua, haluaa sitä nopeasti. Niin minä itsekin haluan”, toteaa Lind. 

 

Innovatiivisella otteella Lind haluaa varmistaa, että 10 vuoden kuluttuakin bisnes voi hyvin. Lindillä on tekemisen parantamiseksi useita patentteja ja hän osallistuu alan kehittämiseen laajemminkin. Vuonna 2017 Lind oli mukana Sisäilmapoliisi-tutkimusprojektissa ja ensi vuonna on tarkoitus olla mukana EUREKA-hankkeessa: Design and Operation of air handling building systems to reduce risk of contagion in the Context of the COVID-19 Pandemic – focus on long-term care facilities and health centres. Lars Lind haluaa olla kehittämässä uusia hienoja juttuja jatkossakin, eikä kangistua kaavoihin. Maailmanvalloitus on jo alkanut Norjassa ja jatkoa seuraa.

 

Innovatiivisuudesta paras osoitus on ImL:n tarjoama teknologia IML-Aeroseal, joka on patentoitu, palkittu ja käytännössä todennettu teknologia, joka mahdollistaa olemassa olevien ilmastointikanavistojen tiivistämisen sisältäpäin. Käsittely vähentää kanavistojen vuotoja keskimäärin 90 % ja parantaa tämän vuoksi ilmastoinnin energiatehokkuutta, terveellisyyttä ja käyttömukavuutta. Tiivistyksen ja urakoinnin lisäksi ImL tarjoaa ilmanvaihdon konsultointia, tarkastusta ja valvontaa.

 

Paitsi periaatteen mies, on Lind myös kyltymättömän utelias mies. Ongelmat on tehty ratkaistavaksi ja kaikkeen on ratkaisu.

Ilmastointimittaus Lind

Iiro Pietilä

Partner / Myynti
IML – ilmastointimittaus Lind Oy

+358 50 533 9931

iiro.pietila@iml.fi

Ilmastointimittaus Lind

Lars Lind

Toimitusjohtaja
IML – ilmastointimittaus Lind Oy

+358 40 187 2210

lars.lind@iml.fi

Viimeisimmät artikkelit

Ilmanvaihdon puhtausluokitus P1 ja nuohous.

Ilmanvaihdon puhtausluokitus P1 ja nuohous.

Olen jonkin aikaa ihmetellyt tätä asiaa. Olemme törmänneet tähän monissa kohteissa, joissa olemme olleet tekemässä asiakkaan edunvalvontaa. P1 puhtausluokitus ja…
Onko vuotava ilmanvaihto vain ilmamäärien vajetta vai onko se myös jotain muuta?

Onko vuotava ilmanvaihto vain ilmamäärien vajetta vai onko se myös jotain muuta?

Ilmanvaihdon vuotaminen,  varsinkin tuloilmakanaviston vuotaminen on mielestäni pahimmillaan sisäilman laadun kannalta oleellinen riski. Usein ajatellaan, että kun ilmamäärät jäävät hieman vajaiksi…
Kohtele asiakkaitasi kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan

Kohtele asiakkaitasi kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan

Kohtele asiakkaitasi kuten haluaisit itseäsi kohdeltavan on toimitusjohtaja Lars Lindin ja koko Ilmastointimittaus Lind Oy:n toiminnan motto   Lars Lind…