IML-Consulting ja Expert Service

 Tarjoamme kattavia ilmanvaihdon konsultointi- ja asiantuntijapalveluita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. 

Tervetuloa IML-Consulting ja Expert Service -sivustolle!

Tarjoamme kattavia ilmanvaihdon konsultointi- ja asiantuntijapalveluita niin yrityksille kuin yksityisasiakkaille. 

Palvelumme mm

Teemme perusteelliset analyysit ja raportit ilmanvaihdon ja automaatiojärjestelmien toiminnasta varmistaaksemme, että ne toimivat optimaalisesti ja energiatehokkaasti.

Tarjoamme tarkat mittaus- ja säätötyöt, jotka takaavat ilmanvaihtojärjestelmienne toiminnan vaatimusten mukaisesti. Huolehdimme, että ilmanvaihto toimii aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Suoritamme kattavat LVI- ja automaatiojärjestelmien kuntotutkimukset ja selvitykset, joiden avulla voimme kartoittaa mahdolliset ongelmakohdat ja tarjota niihin ratkaisut.

Teemme putkistojen kuntotutkimukset, joilla arvioimme putkistojen nykykunnon ja annamme suositukset tarvittavista toimenpiteistä.

Tarjoamme viemäripinnoitusten valvontapalvelua, jolla varmistamme työn laadun ja pinnoituksen pitkäikäisyyden.

Autamme kilpailuttamaan ilmanvaihto- ja LVI-urakat ja valvomme projektien etenemistä varmistaaksemme työn laadun ja aikataulujen onnistumisen.

IML Consulting and Expert Services

IML-Consulting ja Expert Service on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia ja asiakaslähtöisiä palveluita, joilla varmistetaan ilmanvaihto- ja automaatiojärjestelmien moitteeton toiminta. 

Ota yhteyttä ja kerro, miten voimme auttaa sinua ja yritystäsi saavuttamaan paremman sisäilman laadun ja tehokkaamman järjestelmien hallinnan.