IML-Aeroseal Teknologia

IML-Aeroseal on vallankumouksellinen ilmanvaihtokanavien tiivistysteknologia, joka parantaa merkittävästi ilmanvaihtojärjestelmien tehokkuutta ja energiatehokkuutta. 

Tervetuloa tutustumaan
IML-Aeroseal teknologiaan!

IML-Aeroseal on vallankumouksellinen ilmanvaihtokanavien tiivistysteknologia, joka parantaa merkittävästi ilmanvaihtojärjestelmien tehokkuutta ja energiatehokkuutta. 

Tämä innovatiivinen ratkaisu tiivistää kanavavuodot sisältäpäin ilman kalliita ja aikaa vieviä purkutöitä.

Teknologian Hyödyt

IML-Aeroseal teknologian avulla voidaan vähentää ilmanvaihtojärjestelmien energiahävikkiä vähentämällä vuotoa jopa 99%.

Tiiviit ilmanvaihtokanavat estävät epäpuhtauksien, kuten pölyn, itiöiden ja saasteiden, pääsyn alakattojen väliin ja sieltä sisäilmaan, mikä parantaa huomattavasti sisäilman laatua.

Kanavavuotojen tiivistys vähentää järjestelmien kulumista ja pidentää niiden käyttöikää, mikä vähentää huolto- ja korjauskustannuksia.
Parhaimmassa tapauksessa voit välttää erittäin kalliin ja hankalan ilmanvaihto saneerauksen.

IML-Aeroseal teknologia mahdollistaa kanavavuotojen tiivistämisen nopeasti ja ilman suuria häiriöitä rakennuksen toiminnalle.

ImL Aeroseal

Kiinteistön Omistajat

IML-Aeroseal teknologia tarjoaa kiinteistön omistajille erinomaisen mahdollisuuden parantaa kiinteistön energiatehokkuutta ja sisäilman laatua ilman suuria investointeja tai remontteja. Hyödyt kiinteistön omistajille:

IML on sitoutunut tarjoamaan korkealaatuisia ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka parantavat ilmanvaihtojärjestelmien tehokkuutta ja sisäilman laatua. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää, miten voimme auttaa sinua ja kiinteistöäsi saavuttamaan parempi energiatehokkuus ja terveellisempi sisäilma.

Haluatko Partner Urakoitsijaksi?

IML-Aeroseal tarjoaa urakoitsijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden laajentaa palveluvalikoimaansa ja tarjota asiakkailleen innovatiivisia ja energiatehokkaita ratkaisuja. 

Kumppaninamme saat: